Vi vill hjälpa dig bygga ett mer välmående och växande företag. Men var ska vi börja?

Resan kanske börjar i ert varumärke och marknadsföring eller så tar vi avstamp någon helt annanstans. Tillsammans hittar vi hjärtat i er verksamhet, lyfter fram värdet ni kan leverera till era kunder och ser till att ni syns och känns på rätt sätt.

Boka in strategisk rådgivning idag så ser vi var vi börjar för att ta ditt företag till nästa nivå.

Hör av dig till Alex på tel. 0704-010708 eller alex@marketmatch.se så kör vi igång.

Workshop med Alex och PeO

Är du på rätt väg i er marknadsföring? Känns ni och syns ni på rätt sätt och i rätt kanaler? Ser ni utmaningar i att vårda ert varumärke och sköta er marknadsföring i en allt mer snabbrörlig och digitaliserad värld?

Låt oss hjälpa dig. Under två timmar workshop lovar vi att ge dig allt vår samlade kompetens kan ge dig. Vi lyssnar och ger dig nya tankar och idéer på hur du kan bryta ny mark och skapa bättre effekt av er marknadsföring.

Så, jobbar du som marknadsansvarig, marknadschef eller VD/Försäljningschef med marknadsansvar, vill vi hjälpa dig.

Det enda vi kräver från dig inför vårt möte är: Ambition. Du måste vara på väg någonstans med ditt bolag och du måste vara beredd på att du kommer få idéer som du inte tänkt förut och som kommer kräva nya vägar och tankesätt för att sjösätta. Men utfallet – kan bli hur bra som helst. Var beredd på ett lyft!

Nöjd eller pengarna tillbaka. Följer du våra råd, tankar och idéer kommer ert bolag få sig en rejäl skjuts i rätt riktning, men känner du efter vårt möte att det inte gav något så skickar vi ingen faktura.

Pris: 4995:- exkl. moms (ev. resekostnad tillkommer).

Ska vi köra?

Löpande rådgivning

Känner du dig ensam i din roll inom marknad och vill ha någon att bolla dina tankar med? Önskar du ibland ögon utifrån för att säkerställa att ni lägger fokus på rätt delar? Boka in löpande coachning/bollplank. Vi hjälper dig gärna!

Pris: 1800kr/h

Rådgivningen hålls i Göteborg med omnejd eller via telefon/Skype. Du träffar då Alexander Johansson eller PeO Axelsson. Ser vi ett behov utöver vår kompetens, ser vi till att du kommer i kontakt med någon av våra andra konsulter eller rätt person i vårt nätverk.