Hos oss är du viktig. Du kommer inte hamna i en konsultbank som är ett stort svart hål, utan vi vill lära känna dig och ge dig alla förutsättningar för att lyckas som konsult. Vi finns till för att hjälpa dig till fler uppdrag som passar just dig. Välkommen att bli en del av Marketmatch.

Jobbar du som marknadschef, marknadskoordinator, marknadsassistent eller kommunikatör idag men känner att du gärna skulle ha ett mer flexibelt arbetsliv, där du själv till stor del kan styra dina tider? Eller är du nyutexaminerad från Handelshögskolan, IHM, YH eller motsvarande och vill dra igång din karriär inom marknadsföring, då vill vi hjälpa dig.

Du slipper att sälja in dig själv för olika uppdrag – det löser vi. Vi kommer även marknadsföra dig och ordna med administration och avtal. Och är du vidare i behov av utbildning kan vi hjälpa dig med det också.

Vi håller inte intervjuer – vi håller möten.

När en person söker jobb, finns det en osynlig men samtidigt påtaglig maktbalans med fördel för det anställande företaget och rekryteringsföretaget. De tror att de sitter med trumf på hand och kan agera därefter.

Medan den som söker jobbet ska få bristfällig information om jobbet, skicka in CV och personligt brev, gå på två, tre kanske fyra intervjuer, göra personlighetstester för att sedan komma topp-3 och få ett mejl med tack för din medverkan. Okej, så kanske det inte alltid ser ut – du får kanske inte ens ett mejl med tack för din ansökan. Men, you get the picture.

Du som söker jobb kommer ur ett underläge – när det faktiskt är du som kommer med kompetensen som ska hjälpa företaget. Du borde komma ovanifrån, som en räddande ängel, eller åtminstone vara jämlikar. Därför håller vi inte intervjuer – vi håller möten med våra blivande konsulter. Redan där för att visa att vi är jämlikar.

Då tittar vi på vad du tycker är kul, vad du vill göra framöver och vilken typ av uppdrag som kan passa dig.

Att vara konsult genom Marketmatch innebär inte att du inte kan ha uppdrag vid sidan av. Snarare tvärtom.

Vi ger dig friheten att själv bestämma hur du vill jobba – så länge det passar med vår kund. Och vi låser inte fast dig. Om kunden skulle vilja anställa dig på heltid istället för att hyra dig genom oss, så går det bra och vi tar ingen avgift för det, utan bara uppsägningstid enligt avtalet.

Det är kostnadsfritt att vara konsult hos oss och att finnas med i konsultbanken. Det är först när du får ett uppdrag som vi tar en viss marginal. Men du bestämmer fortfarande själv hur du vill att din timpeng ska se ut.

Så blir du en del av Marketmatch:

1.

Du skickar ett mejl till konsult@marketmatch.se, där du berättar hur din arbetssituation ser ut idag och hur du vill jobba.

2.

Vi återkommer till dig via mejl eller telefon och bokar in ett möte.

3.

Vi träffas och ser vad du har för tankar för framtiden.

4.

Marketmatch tar ett beslut på om du passar för konsultrollen, eller om vi kan hjälpa dig vidare på annat sätt.

5.

Blir du antagen till Marketmatch så börjar vi leta uppdrag med dig i åtanke – säljer in dig och marknadsför dig.

6.

Du får ett eller flera uppdrag genom oss och kör igång. Och vi ger dig löpande stöttning om du behöver det i din roll.