Rekrytering till fastpris inom marknad.

Att rekrytera själv idag börjar bli väldigt svårt. Med en värld som bara går snabbare och snabbare och där det ställs helt andra krav än tidigare är utmaningarna många. Nedan har vi listat några av de utmaningar som vi ser många företag står inför. När vi säger rekrytering inom marknad, menar vi kundnära tjänster. De som på ett eller annat sätt ska ta hand om och ge ett värde till era kunder.

Vi har valt att köra rekrytering till fastpris. Av den enkla anledningen att vi bryr oss om våra kunders framgång. Hos många andra rekryteringsbolag så är det ofta två eller tre månadslöner som gäller (minst), och de får mer i arvode genom att höja kandidatens lön. Låter det som en fair deal? Vi tycker inte det. Vi finns till för dig, inte för oss själva, och vi vill ha en god och ärlig kommunikation kring prissättning. Vårt pris är 99.000kr exkl. moms, och då hjälper vi till att hitta den person som passar bäst hos just er.

Marknadsföring

Oj, här har det hänt mycket. Finns det ens någon som kallar sig marknadschef längre? Eller heter de digital growth hack manager nu för tiden? Fler och fler företag förstår att anlita en reklambyrå externt inte är hållbart längre då det går för långsamt (och de är för långt från både kund och kundens kund), och många bygger stabila inhouse-byråer med olika specialister. Vi kan hjälpa till med både specialister och generalister för att bygga en modern marknadsavdelning – både för B2C och B2B-bolag.

Sälj

På samma sätt som inom marknadsföring har säljrollen förändrats. Trots det är det många som lever kvar i gammel-sälj och pratar om sina produkter och teknik istället för att visa på insikter i branschen, och visa på totallösningen och värdet för kunden. Och är det fortfarande mässor, telefon och mejl som är bästa vägen fram? Vi tror inte det. Vi tror på balans mellan flera olika kanaler med kommunikation som skapar relation, som skapar affär. Och där sälj och marknad tydligt jobbar tillsammans. Vad tror du?

Kundsupport

Var finns kunden? Ringer de in eller mejlar de? Kanske via sociala medier? Kundsupport/teknisk support/kundtjänst är de personer som är några av de starkaste och viktigaste bärarna av ditt varumärke – här vill du inte att det ska gå fel. Vi hittar personer som faktiskt bryr sig – om ert varumärke och era kunder.

Skicka en förfrågan idag så hittar vi rätt person för ditt företag – välkommen till Marketmatch.