Vi tror att marknadsföring är rätt väg för att bygga fler välmående och växande företag. Alla behöver det – även om de inte vet om det. Än.

Det hela började under 2016…

Alex startade sitt egna företag, Varumärkesrådgivning Väst, för att strategiskt hjälpa företag med deras varumärke, marknadskommunikation och kundrelationer. Han ville stötta främst de som inte hade en marknadschef eller marknadsansvarig.

Med viljan att kunna hjälpa fler bolag, insåg han snart att fler konsulter behövde komma samman i ett bra och positivt samarbete.

…eller redan för elva år sedan.

Men egentligen började allting redan för elva år sedan. PeO Axelsson drog igång nätverket Marknadscheferna, för att dela kunskap och hjälpa marknadschefer, VD och försäljningschefer i deras jobb med marknad. Ett nätverk som sedan har växt vidare till ett ” mediehus” med en tidning i tre editioner, Marknadschefskongressen och en videokanal för kunskapsdelning (MC Play) bland annat.

Marketmatch är det naturliga steget för båda företagen. Där vi med nätverket och vår kunskap kan hjälpa till att skapa fler välmående och växande företag i Sverige.

Boka möte

Är du intresserad av att hyra en marknadsresurs, rekrytera eller få hjälp med LinkedIn? Ring Alex på 0704-01 07 08 eller mejla alex@marketmatch.se

Bli konsult

Är du intresserad av att bli konsult genom Marketmatch, skicka ett mejl till konsult@marketmatch.se och berätta hur din arbetssituation ser ut idag och vad du vill jobba med.