Vi tror att marknadsföring är rätt väg för att bygga fler välmående och växande företag. Alla behöver det – även om de inte vet om det. Än.

Det hela började under 2016.

Alex startade sitt egna företag, Varumärkesrådgivning Väst, för att strategiskt hjälpa företag med deras varumärke, marknadskommunikation och kundrelationer. Han ville stötta främst de som inte hade en marknadschef eller marknadsansvarig.

Det visade sig dock snabbt att de han ville hjälpa främst behövde operativ stöttning på marknadssidan…

Eller redan för åtta år sedan.

Men egentligen började allting redan för åtta år sedan. PeO Axelsson drog igång nätverket Marknadscheferna, för att dela kunskap och hjälpa marknadschefer, VD och försäljningschefer i deras jobb med marknad. Ett nätverk som sedan har växt till en tidning i tre editioner, Marknadschefskongressen och en videokanal för kunskapsdelning (MC Play) bland annat.

Marketmatch blir nu nästa naturliga steg för båda företagen. Där vi med nätverket och vår kunskap kan hjälpa till att skapa fler välmående och växande företag i Sverige.

Boka möte

Är du intresserad av att hyra en marknadsresurs, rekrytera eller få hjälp med LinkedIn? Ring Alex på 0704-01 07 08 eller mejla alex@marketmatch.se

Bli konsult

Är du intresserad av att bli konsult genom Marketmatch, skicka ett mejl till konsult@marketmatch.se och berätta hur din arbetssituation ser ut idag och vad du vill jobba med.