Vi ger dig möjligheten att skapa kommunikation, som skapar relation, som skapar affärer.

Affärer görs inte riktigt på samma sätt idag som för bara 5-10 år sedan. Sälj är fortfarande en viktig del, men marknadsföring krävs för att ”smörja” kundrelationer och attrahera nya potentiella kunder. Marknadsföring är också viktigt för att skapa en ”vi-känsla” på företaget, bygga stolthet och employer branding. Den externa kommunikationen gynnar den interna.

Vi förstår din kund.

Är ni redan en marknadsavdelning idag men behöver avlastning ibland? Är det mycket att göra just nu? Ta in en marknadskoordinator, marknadsassistent, social media manager eller kanske en projektledare för mässa och event. Vi säkerställer att ni får in rätt person som snabbt kan sätta sig in ert företag och förstå er kund.

Av oss kan du ta in den kompetens du behöver. Har ni ingen marknadschef eller marknadsansvarig idag, men känner ibland att stöttning skulle behövas? Hyr en marknadschef genom oss. Vi tittar tillsammans på ert behov och sedan hittar rätt person för uppdraget – sett till budget, bransch, kompetens och självklart personkemi.

Hittar rätt kompetens.

Genom vår konsultbank som ständigt byggs på med duktiga konsulter inom marknad hittar vi den eller de personer du behöver.

Vet du inte själv exakt vilken kompetens ni behöver? Ingen fara – vi hjälper till att hitta rätt.

Vår konsultbank är inte som många  andras – den är inte ett svart hål där en person bara försvinnner. Utan vi plockar upp personens kvalitéer, branschvana och önskemål om uppdrag. Allt för att du ska få så dedikerad person som möjligt som kommer in och hjälper dig.

Genom nätverket Marknadscheferna når vi 14-16000 marknadschefer, VD och försäljningschefer i Sverige, och även där kan vi hitta den kompetensen du behöver – junior som senior.

Skicka en förfrågan idag så hittar vi rätt person för ditt företag. För kort som lång tid, interim-lösning eller projekt – välkommen till Marketmatch.
Så funkar det:
1.

Du skickar en förfrågan till oss, där du (om du vill) beskriver dina önskemål. Eller så skriver du bara att du önskar ett möte, där vi sedan tillsammans tittar på vad ni behöver göra och vilken kompetens som passar bäst för er.

2.

Vi hittar rätt konsult för uppdraget genom vårt nätverk och vår konsultbank. En matchning görs sett till kompetens, kemi och rimliga förväntningar på uppdraget.

3.

Du får träffa en eller två konsulter och om allt landar rätt så skriver vi avtal och kör igång.